Glasmästare i Offerdal. Här finns alla glasmästare i Offerdal som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Offerdal

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Offerdal - alla dom bästa glasmästarna i Offerdal finns samlade här. Bor du i närheten av Offerdal och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Offerdal. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Offerdal genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Offerdal nedan.
Annons:

Glasmästare i Offerdal

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Offerdal:

Forsbergs Glasmästeri Nisse "Skepparn" Johansson
Dagstigen 3
830 51 Offerdal


Laga stenskott i Offerdal

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Offerdal inkluderar att laga stenskott i Offerdal. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Offerdal

I Offerdal finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du lära mer om Offerdal om du vill veta mer än glasmästare i Offerdal.

I Offerdal hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Offerdal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Jämtland.