Glasmästare i Borgholm. Här finns alla glasmästare i Borgholm som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Borgholm

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Borgholm - alla dom bästa glasmästarna i Borgholm finns samlade här. Bor du i närheten av Borgholm och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Borgholm. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Borgholm genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Borgholm nedan.
Annons:

Glasmästare i Borgholm

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Borgholm:

Perssons Glas Eftr. i Borgholm AB, Glaskedjan
Per Lindströms v. 3
387 35 Borgholm


Laga stenskott i Borgholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Borgholm inkluderar att laga stenskott i Borgholm. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Borgholm

I Borgholm finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du lära mer om Borgholm om du vill veta mer än glasmästare i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Borgholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Kalmar.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.