Glasmästare i Hortlax. Här finns alla glasmästare i Hortlax som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Hortlax

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Hortlax - alla dom bästa glasmästarna i Hortlax finns samlade här. Bor du i närheten av Hortlax och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Hortlax. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Hortlax genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Hortlax nedan.
Annons:

Glasmästare i Hortlax

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Hortlax:

F Perssons Bygg & Glas
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


Perssons Bygg & Glas I Piteå AB
Grundviksv. 122
944 91 HORTLAX


Laga stenskott i Hortlax

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Hortlax inkluderar att laga stenskott i Hortlax. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Hortlax

I Hortlax finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du lära mer om Hortlax om du vill veta mer än glasmästare i Hortlax.

I Hortlax hittade vi sammanlagt 2 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Hortlax som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Norrbotten.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.