Glasmästare i Kalix. Här finns alla glasmästare i Kalix som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Kalix

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Kalix - alla dom bästa glasmästarna i Kalix finns samlade här. Bor du i närheten av Kalix och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Kalix. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Kalix genom att kontakta någon av våra 3 olika glasmästare som arbetar i Kalix nedan.
Annons:

Glasmästare i Kalix

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Kalix:

Kalix Glasmästeri
N. Parkg. 7
952 34 Kalix


Åströms Glas i Kalix AB
Backg. 6
952 32 Kalix


A-Glas & Bildekor I Kalix, AB
Backg. 6
952 32 Kalix


Laga stenskott i Kalix

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Kalix inkluderar att laga stenskott i Kalix. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Kalix

I Kalix finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära mer om Kalix om du vill veta mer än glasmästare i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 3 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Kalix som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Norrbotten.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.