Glasmästare i Överkalix. Här finns alla glasmästare i Överkalix som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Överkalix

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Överkalix - alla dom bästa glasmästarna i Överkalix finns samlade här. Bor du i närheten av Överkalix och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Överkalix. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Överkalix genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Överkalix nedan.
Annons:

Glasmästare i Överkalix

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Överkalix:

Överkalix Glas o. Ram
Älvg. 20
956 31 ÖVERKALIX


Laga stenskott i Överkalix

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Överkalix inkluderar att laga stenskott i Överkalix. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Överkalix

I Överkalix finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du lära mer om Överkalix om du vill veta mer än glasmästare i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Överkalix som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Norrbotten.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.