Glasmästare i Billesholm. Här finns alla glasmästare i Billesholm som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Billesholm

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Billesholm - alla dom bästa glasmästarna i Billesholm finns samlade här. Bor du i närheten av Billesholm och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Billesholm. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Billesholm genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Billesholm nedan.
Annons:

Glasmästare i Billesholm

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Billesholm:

Maxi Glas
Nybrodalsv. 10
267 71 Billesholm


Laga stenskott i Billesholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Billesholm inkluderar att laga stenskott i Billesholm. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Billesholm

I Billesholm finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du lära mer om Billesholm om du vill veta mer än glasmästare i Billesholm.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Billesholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Skåne.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.