Glasmästare i Oxie. Här finns alla glasmästare i Oxie som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Oxie

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Oxie - alla dom bästa glasmästarna i Oxie finns samlade här. Bor du i närheten av Oxie och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Oxie. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Oxie genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Oxie nedan.
Annons:

Glasmästare i Oxie

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Oxie:

Glas-Tech AB
Krombyv. 89
238 41 OXIE


Laga stenskott i Oxie

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Oxie inkluderar att laga stenskott i Oxie. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Oxie

I Oxie finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du lära mer om Oxie om du vill veta mer än glasmästare i Oxie.

I Oxie hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Oxie som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Skåne.