Glasmästare i Flen. Här finns alla glasmästare i Flen som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Flen

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Flen - alla dom bästa glasmästarna i Flen finns samlade här. Bor du i närheten av Flen och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Flen. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Flen genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Flen nedan.
Annons:

Glasmästare i Flen

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Flen:

Centralglas AB
Bolmängsg. 5
642 32 Flen


Flens Glas AB
S. Kungsg. 8
642 35 FLEN


Laga stenskott i Flen

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Flen inkluderar att laga stenskott i Flen. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Flen

I Flen finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du lära mer om Flen om du vill veta mer än glasmästare i Flen.

I Flen hittade vi sammanlagt 2 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Flen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Södermanland.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.