Glasmästare i Katrineholm. Här finns alla glasmästare i Katrineholm som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Katrineholm

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Katrineholm - alla dom bästa glasmästarna i Katrineholm finns samlade här. Bor du i närheten av Katrineholm och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Katrineholm. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Katrineholm genom att kontakta någon av våra 4 olika glasmästare som arbetar i Katrineholm nedan.
Annons:

Glasmästare i Katrineholm

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Katrineholm:

Hedlunds Glas, Glaskedjan
Ljungv. 8
641 39 KATRINEHOLM


Tages Glasmästeri AB
Oppundav. 62
641 37 KATRINEHOLM


P & V Glasmästeri AB
Videv. 7
641 49 Katrineholm


Ronnie Hjalmarsson AB
Götg. 30
641 34 Katrineholm


Laga stenskott i Katrineholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Katrineholm inkluderar att laga stenskott i Katrineholm. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du lära mer om Katrineholm om du vill veta mer än glasmästare i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 4 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Katrineholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Södermanland.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.