Glasmästare i Färentuna. Här finns alla glasmästare i Färentuna som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Färentuna

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Färentuna - alla dom bästa glasmästarna i Färentuna finns samlade här. Bor du i närheten av Färentuna och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Färentuna. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Färentuna genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Färentuna nedan.
Annons:

Glasmästare i Färentuna

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Färentuna:

IXBO Gruppen HB
Skönvik 131
179 98 Färentuna


Laga stenskott i Färentuna

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Färentuna inkluderar att laga stenskott i Färentuna. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Färentuna

I Färentuna finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Färentuna.

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan du lära mer om Färentuna om du vill veta mer än glasmästare i Färentuna.

I Färentuna hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Färentuna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Stockholm.