Glasmästare i Farsta. Här finns alla glasmästare i Farsta som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Farsta

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Farsta - alla dom bästa glasmästarna i Farsta finns samlade här. Bor du i närheten av Farsta och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Farsta. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Farsta genom att kontakta någon av våra 3 olika glasmästare som arbetar i Farsta nedan.
Annons:

Glasmästare i Farsta

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Farsta:

Farsta Glasmästeri AB
Lysviksg. 105
123 42 FARSTA


Blyfönster Specialisten
Hauptv. 53
123 58 Farsta


KR-Glas AB
073 - 511 20 68Laga stenskott i Farsta

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Farsta inkluderar att laga stenskott i Farsta. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Farsta

I Farsta finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära mer om Farsta om du vill veta mer än glasmästare i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 3 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Farsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Stockholm.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.