Glasmästare i Karlholmsbruk. Här finns alla glasmästare i Karlholmsbruk som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Karlholmsbruk

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Karlholmsbruk - alla dom bästa glasmästarna i Karlholmsbruk finns samlade här. Bor du i närheten av Karlholmsbruk och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Karlholmsbruk. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Karlholmsbruk genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Karlholmsbruk nedan.
Annons:

Glasmästare i Karlholmsbruk

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Karlholmsbruk:

Aldéns Glas- & Spegelsliperi AB
Holmsånger 224
819 62 KARLHOLMSBRUK


Laga stenskott i Karlholmsbruk

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Karlholmsbruk inkluderar att laga stenskott i Karlholmsbruk. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du lära mer om Karlholmsbruk om du vill veta mer än glasmästare i Karlholmsbruk.

I Karlholmsbruk hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Karlholmsbruk som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Uppsala.