Glasmästare i Östervåla. Här finns alla glasmästare i Östervåla som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Östervåla

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Östervåla - alla dom bästa glasmästarna i Östervåla finns samlade här. Bor du i närheten av Östervåla och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Östervåla. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Östervåla genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Östervåla nedan.
Annons:

Glasmästare i Östervåla

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Östervåla:

Wåhla Glas
Åby 129
740 46 ÖSTERVÅLA


Laga stenskott i Östervåla

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Östervåla inkluderar att laga stenskott i Östervåla. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Östervåla

I Östervåla finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du lära mer om Östervåla om du vill veta mer än glasmästare i Östervåla.

I Östervåla hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Östervåla som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Uppsala.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.