Glasmästare i Bjurholm. Här finns alla glasmästare i Bjurholm som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Bjurholm

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Bjurholm - alla dom bästa glasmästarna i Bjurholm finns samlade här. Bor du i närheten av Bjurholm och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Bjurholm. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Bjurholm genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Bjurholm nedan.
Annons:

Glasmästare i Bjurholm

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Bjurholm:

Bjurholms Glasmästeri
Mariebäck 212
916 93 BJURHOLM


Laga stenskott i Bjurholm

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Bjurholm inkluderar att laga stenskott i Bjurholm. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Bjurholm

I Bjurholm finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Bjurholm.

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du lära mer om Bjurholm om du vill veta mer än glasmästare i Bjurholm.

I Bjurholm hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Bjurholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västerbotten.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.