Glasmästare i Sävar. Här finns alla glasmästare i Sävar som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Sävar

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Sävar - alla dom bästa glasmästarna i Sävar finns samlade här. Bor du i närheten av Sävar och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Sävar. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Sävar genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Sävar nedan.
Annons:

Glasmästare i Sävar

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Sävar:

Wahlströms Ram & Rubank
Slöjdv. 1
918 32 Sävar


Laga stenskott i Sävar

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Sävar inkluderar att laga stenskott i Sävar. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Sävar

I Sävar finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du lära mer om Sävar om du vill veta mer än glasmästare i Sävar.

I Sävar hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Sävar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västerbotten.