Glasmästare i Husum. Här finns alla glasmästare i Husum som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Husum

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Husum - alla dom bästa glasmästarna i Husum finns samlade här. Bor du i närheten av Husum och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Husum. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Husum genom att kontakta någon av våra 1 olika glasmästare som arbetar i Husum nedan.
Annons:

Glasmästare i Husum

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Husum:

Gimbergsson S J Glasmästeri- och Ramaffär
Brov. 2
896 31 HUSUM


Laga stenskott i Husum

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Husum inkluderar att laga stenskott i Husum. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Husum

I Husum finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du lära mer om Husum om du vill veta mer än glasmästare i Husum.

I Husum hittade vi sammanlagt 1 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Husum som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västernorrland.