Glasmästare i Hallstahammar. Här finns alla glasmästare i Hallstahammar som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Hallstahammar

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Hallstahammar - alla dom bästa glasmästarna i Hallstahammar finns samlade här. Bor du i närheten av Hallstahammar och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Hallstahammar. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Hallstahammar genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Hallstahammar nedan.
Annons:

Glasmästare i Hallstahammar

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Hallstahammar:

Björkmans Glasmästeri AB
Västeråsv. 5
734 32 Hallstahammar


Petterssons Glasmästeri
Västtunag. 37
734 35 HALLSTAHAMMAR


Laga stenskott i Hallstahammar

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Hallstahammar inkluderar att laga stenskott i Hallstahammar. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Hallstahammar

I Hallstahammar finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du lära mer om Hallstahammar om du vill veta mer än glasmästare i Hallstahammar.

I Hallstahammar hittade vi sammanlagt 2 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Hallstahammar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västmanland.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.