Glasmästare i Kolbäck. Här finns alla glasmästare i Kolbäck som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Kolbäck

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Kolbäck - alla dom bästa glasmästarna i Kolbäck finns samlade här. Bor du i närheten av Kolbäck och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Kolbäck. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Kolbäck genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Kolbäck nedan.
Annons:

Glasmästare i Kolbäck

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Kolbäck:

Jocke Glas & Solfilm
Herrevadsv 3
734 51 Kolbäck


Björkmans Glasmästeri AB
Västeråsv. 5
734 51 KOLBÄCK


Laga stenskott i Kolbäck

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Kolbäck inkluderar att laga stenskott i Kolbäck. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Kolbäck

I Kolbäck finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du lära mer om Kolbäck om du vill veta mer än glasmästare i Kolbäck.

I Kolbäck hittade vi sammanlagt 2 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Kolbäck som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västmanland.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.