Glasmästare i Sala. Här finns alla glasmästare i Sala som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Sala

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Sala - alla dom bästa glasmästarna i Sala finns samlade här. Bor du i närheten av Sala och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Sala. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Sala genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Sala nedan.
Annons:

Glasmästare i Sala

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Sala:

Glasmäster L. Nilsson AB
Väsbyg. 10
733 39 Sala


Carlssons Glasmästeri AB
Bergslagsg. 1
733 31 Sala


Laga stenskott i Sala

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Sala inkluderar att laga stenskott i Sala. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Sala

I Sala finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du lära mer om Sala om du vill veta mer än glasmästare i Sala.

I Sala hittade vi sammanlagt 2 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Sala som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västmanland.