Glasmästare i Borås. Här finns alla glasmästare i Borås som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Borås

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Borås - alla dom bästa glasmästarna i Borås finns samlade här. Bor du i närheten av Borås och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Borås. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Borås genom att kontakta någon av våra 5 olika glasmästare som arbetar i Borås nedan.
Annons:

Glasmästare i Borås

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Borås:

Åkvist Glas AB, Glaskedjan
Getängsv. 14
504 68 BORÅS


Borås Nya Glasmästeri AB
Elinsdalsg. 8
504 33 BORÅS


CARGLASS
Getängsv. 29
504 68 BORÅS


Ryds Glas
Humlegatan 15
504 51 BORÅS


Glastjänst I Sjuhärad AB
Getängsv. 29
504 68 BORÅS


Laga stenskott i Borås

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Borås inkluderar att laga stenskott i Borås. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Borås

I Borås finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du lära mer om Borås om du vill veta mer än glasmästare i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 5 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Borås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västra Götaland.

Städer med glas i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bra glasmästare där du kan få hjälp med glas, laga stenskott och fönsterbyte med mera.