Glasmästare i Kållekärr. Här finns alla glasmästare i Kållekärr som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Kållekärr

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Kållekärr - alla dom bästa glasmästarna i Kållekärr finns samlade här. Bor du i närheten av Kållekärr och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Kållekärr. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Kållekärr genom att kontakta någon av våra 2 olika glasmästare som arbetar i Kållekärr nedan.
Annons:

Glasmästare i Kållekärr

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Kållekärr:

Berntssons Glas & Golv
Kållekärr 74
471 93 Kållekärr


Forsman, Ingela Elisabet
Kållekärr Center
471 94 KÅLLEKÄRR


Laga stenskott i Kållekärr

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Kållekärr inkluderar att laga stenskott i Kållekärr. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Kållekärr

I Kållekärr finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du lära mer om Kållekärr om du vill veta mer än glasmästare i Kållekärr.

I Kållekärr hittade vi sammanlagt 2 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Kållekärr som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västra Götaland.