Glasmästare i Lerum. Här finns alla glasmästare i Lerum som arbetar med glas och laga stenskott

Glasmästare i Lerum

Annons:

Duktig och erfaren glasmästare i Lerum - alla dom bästa glasmästarna i Lerum finns samlade här. Bor du i närheten av Lerum och behöver hjälp med något inom glas kan du här hitta de bästa och mest erfarna glasmästarna som finns i Lerum. Som exempel kan du få hjälp med att laga stenskott, byta bilglas, byta fönster och allt annat inom glas i Lerum genom att kontakta någon av våra 3 olika glasmästare som arbetar i Lerum nedan.
Annons:

Glasmästare i Lerum

Nedan ser du får kompletta lista över alla glasmästare i Lerum:

Kålltorps Glasmästeri
Edward Jacobs v. 8
443 32 LERUM


S. Falk Allservice
Brobacken 6 D
443 30 LERUM


Ramhörnan
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM


Laga stenskott i Lerum

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en glasmästare i Lerum inkluderar att laga stenskott i Lerum. Om du behöver hjälp med ett bilglass som råkat ut för stenskott så kan du kontakta någon av våra glasmästare från listan ovan.
Annons:

Glasmästarefakta om orten Lerum

I Lerum finns som bekant minst en verksam glasmästare och här nedan finner du lite generell fakta om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du lära mer om Lerum om du vill veta mer än glasmästare i Lerum.

I Lerum hittade vi sammanlagt 3 glasmästare att välja mellan. Om du inte hittar någon glasmästare i Lerum som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra glasmästare i Västra Götaland.